Anmäl dig här- exklusiv utbildning 12-14 september

Vill du bli vår partner i den växande solenergibranschen? Den 12-14 september 2012 inbjuder vi våra nya distributörer till en exklusiv utbildning i Sundsvall. Absolicon erbjuder utbildningen kostnadsfritt, som deltagare står du endast för resekostnader och boende.

>Se programmet som pdf-dokument

Utbildningen vänder sig till dig och ditt företag. Med stort engagemang lär vi dig allt du behöver veta för att lyckas som vår distributör. Absolicon utvecklar och installerar solfångare som koncentrerar solljuset. Vi delar med oss av våra egna erfarenheter när det gäller att planera, erbjuda och sälja en nyckelfärdig solenergiinstallation. Du får också kunskap om olika installationsmetoder och tekniska fördelar med koncentrerad solenergiteknik.

Utanför det officiella programmet vill vi också diskutera dina projekt. Vi kan föra samman all den kunskap som behövs för att hjälpa dig med eventuella tankar du har i ett privat möte.

I programmet ingår lunch och middag samt alla lokala transporter till olika installationer och dokumentation. Vi erbjuder utbildningen kostnadsfritt, du behöver bara ordna resekostnader och boende.

Deltagarna är främst företagsledare och tekniska säljare och informationen ska användas för att sälja installationer. För att få mer praktisk kunskap om en viss planerad installation, kontakta oss. Detta är ett bra tillfälle att lära sig allt om Absolicon och de affärsmöjligheter vi öppnar!

>Ladda hem anmälningsblankett

Fyll i och skicka in blanketten. Det går bra att skicka ett mail eller ringa oss under kontorstid om du har några frågor.

Epost: info@absolicon.com
Telefon: 0611-55 70 00

 

 Publicerad 2012-08-14


Stäng Stäng

Nyhetsbrev

Få senaste nyheterna från Absolicon direkt via e-post genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev:

Senaste nytt

Absolicon builds Europe's largest solar thermal field for district heating with small concentrated parabolic troughs

The Swedish Energy Agency has granted € 800 000 in co-financing to Absolicon's demonstration plant for large-scale...

Läs vidare...