Ekonomichef / Controller

Hjälp oss styra till rätt mål och hålla hög effektivitet i alla aktiviteter. En bred utmaning som kräver kunskaper inom ekonomi, juridik och HR. Du blir en nyckelperson i förhandlingar med våra internationella kunder och leverantörer.

Se filmen om hur det är att arbeta på Absolicon:

Lyssna till när vd Joakim Byström presenterar civilekonomtjänsten:

Tjänstebeskrivning

Du har två medarbetare som gör det praktiska hantverket och får det övergripande ansvaret för redovisningen och våra kvartalsrapporter som ställs upp efter börsmarknadens regler.

Men tjänsten handlar främst om att styra verksamheten. Vi behöver hjälp med att få de olika verksamheterna att fungera effektivare, att vi skall ta rätt betalt för legotjänster och uthyrd personal och framför allt, att vi blir ännu bättre på att driva projekt.

Vi har flera externt finansierade projekt och i vår forskningsintensiva verksamhet finns det stora möjligheter att söka forskningsanslag från t.ex. EU och Energimyndigheten.

Du har troligen civilekonomutbildning och har redan arbetat på flera olika arbetsplatser.

Idag gör vi det redan mycket internt med stöd av en redovisningsbyrå, men vi ser stora fördelar i att höja kompetensen.  Vi hoppas också att du har kompetens inom personalfrågor och rekrytering. Vi skall anställa många de kommande två åren!

Om du har gott förstånd kring juridik är det också värdefullt, vi använder olika externa resurser, men oftast låter vi sunt förnuft styra.

Välkommen till Absolicon och våra utmaningar!

 

Sista ansökningsdatum 12 juli. Skicka CV och personligt brev till ekonomi@absolicon.com

 

Publicerad 2017-06-05

Stäng Stäng

Nyhetsbrev

Få senaste nyheterna från Absolicon direkt via e-post genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev:

Senaste nytt

Absolicon bokslutskommuniké 2017

Ett fantastiskt verksamhetsår där Absolicon gått från klarhet till klarhet är till ända. Vi har fått...

Läs vidare...