Förslag från valberedningen: Malte Frisk till styrelseordförande

Valberedningen modifierar sitt förslag till beslut för bolagsstämma i Absolicon Solar Collector AB (publ) som hålls onsdag 8 maj 2019 klockan 19:00 i Absolicons lokaler på Fiskaregatan 11, Härnöverken, Härnösand och föreslår Malte Frisk till ordförande.

Ett tidigare förslag har distribuerats den 24 april. Istället föreslår nu valberedningen Malte Frisk, tidigare styrelseledamot, som styrelseordförande och Olle Olsson, tidigare styrelseordförande, som ledamot.

Malte Frisk är idag vd för Logosol AB samt styrelseordförande för Almi Invest Mitt, styrelseordförande i Höga Kusten Industrigrupp samt styrelseledamot i Länsförsäkringar Västernorrland.

Anledningen till förändringen är att Malte Frisk på uppdrag av Absolicon kommer att assistera i arbetet med försäljning av produktionslinor och förhandlingar om rättigheter och då bättre kan företräda Absolicon i rollen som styrelseordförande.

  • Valberedningen föreslår således bolagsstämman att välja Malte Frisk, styrelseordförande (nyval), Joakim Byström, styrelseledamot (omval), Sören Olsson, styrelseledamot (omval) och Peter Johansson, styrelseledamot (omval) och Olle Olsson (nyval) till styrelse för Absolicon för tiden intill nästa årsstämma.

Fullständiga förslag samt föreslagen arbetsordning för valberedningen finns på Absolicons hemsida och kan beställas från bolaget.

>> Kallelse och förslag

Stäng Stäng

Nyhetsbrev

Få senaste nyheterna från Absolicon direkt via e-post genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev:

Senaste nytt

Absolicon builds Europe's largest solar thermal field for district heating with small concentrated parabolic troughs

The Swedish Energy Agency has granted € 800 000 in co-financing to Absolicon's demonstration plant for large-scale...

Läs vidare...