IT/Webb kreatör

Du ska ge våra kunder ”wow-effekten” när de förstår att vår teknik kan ändra världens energiförsörjning. Vi utbildar och övertygar globalt med hjälp av webb, appar och Microsoft Hololens.

Se filmen om hur det är att arbeta på Absolicon:

Lyssna till när vd Joakim Byström presenterar tjänsten:

Lär mer om Hololens

 

Tjänstebeskrivning

Vi utvecklar världens bästa solfångare, men den behöver marknadsföras också, och vi vill verkligen ligga på topp även där. Vi jobbar nära Logosol, som var tidiga med många nya grepp inom marknadsföring – VHS-band för att kommunicera med film, egen företagstidning 1991 och tidigt ute på webben.

Först och främst behöver vi en bra webbplats som fångar människors fantasi och berättar historien om hur vi skall förändra världens energiförsörjning.

Men vi behöver också webbverktyg som möjliggör för våra kunder att skapa det underlag de behöver för sina beslut. Efter att de loggat in skall de kunna göra tekniska beräkningar, zooma in i kartor för att se vilken den lokala solinstrålningen är och se hur det skulle se ut med solfångarna på deras anläggning.

Vi vill också ha appar med liknande funktioner där kunden kan ta bilder som laddas upp på webbplatsen och se sin framtida installation med VR-teknik.

Till Absolicon kommer varje månad olika gäster och kunder, det kan vara Isabella Lövin ena dagen och en kinesisk borgmästare nästa dag. Då vill vi kunna ge dem en riktig upplevelse av vad vi skall uträtta. Vi har ett försäljningsrum där vi kan ge en bioupplevelse med ljud och film, men vi skall också använda Microsoft Hololens för att kunna ge en 3D-bild av hur solfångarna och vår produktionslina fungerar.

Allt detta kan du inte göra själv. Vi är ett stort gäng som arbetar med marknadsföring. Vi har genom reklamföretaget Blixtfokus AB både ”egen” filmare och copywriter och samarbetar med Logosol där det finns ytterligare tre personer som arbetar med webb och marknadsföring. Vi jobbar också med frilansare i olika länder genom freelancer.com

Tjänsten är skräddarsydd för Absolicon, men du kommer att vara på lönelistan hos Blixtfokus där de är experter på text och bild. Tack vare detta får du ett bredare arbetsfält och dina fackkunskaper kan tillämpas hos fler av de industriföretag som har Blixtfokus som marknadsbyrå.

Välkommen till Absolicon och våra stora utmaningar!

 

Sista ansökningsdatum 12 juli. Skicka CV och personligt brev till ekonomi@absolicon.com

 

Publicerad 2017-06-05
Stäng Stäng

Nyhetsbrev

Få senaste nyheterna från Absolicon direkt via e-post genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev:

Senaste nytt

Collectors on site for Kenya tea installation

All solar collectors are now on site for Absolicon pilot installation in Kericho, Kenya. The installation is part of...

Läs vidare...