Klart för indiskt samarbete

Solenergiföretaget Absolicon inleder samarbete med indiskt företag

Jasbir Singh och Dhruv Kaura inspekterade Absolicons lokaler i Härnösand.

Lagom till invigningen av Härnösands Energipark fick Absolicon besök från Indien. Indien är en högintressant marknad för Absolicon och intresset för solenergiprodukter är stort. Sommarens besök kommer att resultera i en Absolicon-installation vid en sjukhus i Punjab.

På den indiska marknaden samarbetar Absolicon med solenergiföretaget Bergen Solar Energy. Företaget planerar en solenergiinstallation till ett sjukhus i norra Indien. Representanterna Jasbir Singh och Dhruv Kaura besökte Absolicon för att inspektera produktionsanläggningen och delta på invigningen av solkraftverket i Härnösand.

- Besöket blev mycket lyckat, förra gången träffades vi i Indien så det kändes bra att de hade möjlighet att komma till Sverige den här gången. Jag tror att vårt samarbete kommer att utvecklas till något mycket intressant, och våra besökare var mycket imponerade av våra lokaler och vår produktionsanläggning, berättar Joakim Byström.

 

 Publicerad 2011-07-03

Stäng Stäng

Nyhetsbrev

Få senaste nyheterna från Absolicon direkt via e-post genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev:

Senaste nytt

Absolicon får patent på formning av reflektorer för solfångare

Absolicon har mottagit besked om att ett svenskt patent kommer att beviljas Absolicons unika sätt att forma reflektorer...

Läs vidare...