Klimatkväll för investerare på Östra Real, Östermalm

Eiffeltornet under klimatförhandlingarna i Paris december 2016

Eiffeltornet under klimatförhandlingarna i Paris december 2016

Den stora omställning som världens länder genom Parisöverenskommelsen har enats om innebär stora utmaningar men också stora möjligheter. Klimatkvällen vill visa hur industrier och institutionella investerare påverkas av omställningen av energisystemen och hur det påverkar aktiesparare.

Välkommen till föredrag om läget för klimatet efter Parisöverenskommelsen och hur Parisöverenskommelsen kommer att påverka börser och investerare i framtiden. Världsnaturfonden visar den stora bilden med en presentation som tidigare bara visats exklusivt för Skandia, Swedbank, Styrelseakademien och Alecta.

Absolicon som tillverkar koncentrerande solfångare presenterar sina framtidsplaner. I samarbete med Aktiespararna Stockholm Globen. Fri entré och enklare förtäring.

Program onsdag 23 mars 2016

18:00 Lättare förtäring och mingel med föreläsarna

18:30 Inledning och presentationer

18:45 Stefan Henningsson på Världsnaturfonden som berättar hur bolagsvärden och hela länder kommer att påverkas av Parisöverenskommelsen då kol och olja måste lämnas kvar i marken och världens länder byta från fossila bränslen till förnyelsebar energi. Stora investerare anpassar redan sina portföljer efter de nya signalerna. Hur påverkar detta aktiesparare, var finns risker och möjligheter?

19:30 Joakim Byström från Absolicon som berättar om hur solånga och solkyla kan hjälpa länderna nå sina klimatlöften från Parisöverenskommelsen, hur företaget planerar pilotinstallationer hos multinationella företag och om Absolicons erbjudande i den pågående emissionen

20:15 Diskussion och frågestund

20:30 Avslutning

Klimatkvällen hålls på gymnasieskolan Östra Real på Östermalm, Stockholm. T-banestation Karlaplan eller Stadion

Anmäl dig till klimatkvällen genom epost till ekonomi@absolicon.com eller ring 0611-55 70 00

 

Publicerad 2016-03-03

Stäng Stäng

Nyhetsbrev

Få senaste nyheterna från Absolicon direkt via e-post genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev:

Senaste nytt

Collectors on site for Kenya tea installation

All solar collectors are now on site for Absolicon pilot installation in Kericho, Kenya. The installation is part of...

Läs vidare...