Världsledande leverantör av koncentrerade solfångare.

Tack vare solen finns det liv på jorden. För fortsatt livskraft och en hållbar miljöutveckling är en förändring av världens energiförsörjning nödvändig. Koncentrerad solenergi är en del av lösningen.

Solinstrålningen som träffar jordens yta under en timme räcker för att täcka hela världens energibehov under ett år. Här finns svindlande möjligheter att gå från fossila bränslen till ren solenergi och vi vet hur du kan tillvarata dem.

Absolicon har unik teknik, grundad på tjugo år av forskning, för att utvinna energi i olika former genom koncentrerade solfångare. Koncentratorer möjliggör kostnader för tillverkning och installation samtidigt som systemet ger ett högt energiutbyte i form av solvärme, solel, solkyla, solhetta och solånga.

De fossila tillgångarna är begränsade. Solen brinner i minst fem miljarder år till. Så vad väntar ni på? Börja resan till en verksamhet som försörjs med solenergi idag.

Affärsidé

Absolicon ska vara en världsledande leverantör av koncentrerade solfångare. Genom utveckling, tillverkning och försäljning av solenergisystem som genererar förnyelsebar energi i olika former bidrar vi till att lösa världens energiproblem.

Stäng Stäng

Nyhetsbrev

Få senaste nyheterna från Absolicon direkt via e-post genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev:

Senaste nytt

Collectors on site for Kenya tea installation

All solar collectors are now on site for Absolicon pilot installation in Kericho, Kenya. The installation is part of...

Läs vidare...