Teckningsperioden avslutad

Absolicons teckningsperiod är nu avslutad. Sammanställning pågår, och ett pressmeddelande kommer att skickas ut med utfallet inom några dagar.

Under några hektiska veckor har vi på Absolicon producerar marknadsföringsmaterial och presenterat för tusentals personer runt om i Sverige. Tillsammans med vår fondkommissionär Eminova har vi hanterat alla de praktiska frågor som finns kring stämmor, prospekt, Finansinspektionen och teckning av aktier. Inom någon dag kommer ett pressmeddelande med utfallet av emissionen.

Nu pågår handel både i Absolicons aktie ABSL och i betalda tecknade aktier ABSL BTA fram tills att alla har betalat in likvid för sina tecknade akter och emissionen kan avslutas.

Det har varit en rolig och spännande period med många presentationer och stor kontakt med aktieägare och investerare. På många sätt påminner arbetet med att informera om emissionen om det ordinarie marknadsförings- och försäljningsarbetet. Det handlar om att inte vara blyg för att presentera sina idéer, att ha ett ärligt och personligt anslag och ha egna metoder för att nå genom det mediebrus som omger oss.

 

Joakim Byström, vd

Publicerad 2017-04-19

Stäng Stäng

Nyhetsbrev

Få senaste nyheterna från Absolicon direkt via e-post genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev:

Senaste nytt

Collectors on site for Kenya tea installation

All solar collectors are now on site for Absolicon pilot installation in Kericho, Kenya. The installation is part of...

Läs vidare...