Teknisk säljare

Din uppgift är att hålla samman förfrågningar och dirigera våra ingenjörer till de hetaste kunderna globalt. Du behöver veta hur många kWh som finns i en liter olja och hur man skapar förtroende.

Se filmen om hur det är att arbeta på Absolicon:

Lyssna till när vd Joakim Byström presenterar tjänsten:

Tjänstebeskrivning

På Absolicon kommer det fler förfrågningar än vi kan hantera, och skall man ta tag i dem seriöst kommer man snabbt till tekniska frågeställningar som hur mycket energi behöver de, var solfångarna kan monteras och vilka processer de skall driva.

Vi har ingenjörer som kan göra dessa beräkningar, men som teknisk säljare är det din uppgift att hjälpa oss prioritera så vi springer på rätt bollar. Du har enklare egna verktyg för beräkning av energiutbyte och några olika tillämpningar som t.ex. CIP (Clean In Place) eller förångare.

Under hösten kommer vi att tillsammans med ett grekiskt företag mer fokuserat börja bearbeta multinationella företag som Colgate, Unilever och Nestlé, och där är det viktigt att få personliga kontakter i dessa stora och svårnavigerade företag.

Det är stora affärer du får hand om, varje affär är mellan ½ och 30 miljoner. Din uppgift är främst de affärer som handlar om försäljning av solfångare, men du blir också en del av teamet som säljer nyckelfärdiga, robotiserade produktionsanläggningar för solfångare.

Om du kan några olika språk, främst spanska, är det bra, det gör det enklare att knyta kontakter. Men vårt arbetsspråk är engelska, och det talar vi ofta också i fikarummet.

Du behöver vara smart ”People person ” som snabbt plockar upp vad som är viktigt och kan fångar signaler från kunderna för att se hur nära de är till köp.

Välkommen till Absolicon och våra stora utmaningar!

 

Sista ansökningsdatum 12 juli. Skicka CV och personligt brev till ekonomi@absolicon.com

 

Publicerad 2017-06-05

Stäng Stäng

Nyhetsbrev

Få senaste nyheterna från Absolicon direkt via e-post genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev:

Senaste nytt

Absolicon bokslutskommuniké 2017

Ett fantastiskt verksamhetsår där Absolicon gått från klarhet till klarhet är till ända. Vi har fått...

Läs vidare...