Upplev Sverige i Härnösand

Absolicon presenterar regionens miljöteknikprojekt och exempel på hur Sverige löser olika samhällsutmaningar.

Under 2018 kommer Absolicons att ta emot många gäster som kommer till Härnösand för att se den robotiserade produktionslinan och förhoppningsvis besluta sig för att investera i egna solfångarfabriker.
Som ett led i Absolicons marknadsföring har vi tagit fram konceptet ”Experience Sweden in Härnösand” som bygger på att vi förutom besök i solfångarfabriken erbjuder besök i andra unika miljöteknikanläggningar och även insikter i hur det svenska samhället löser olika utmaningar. Konceptet bygger på två idéer:

• Höja nivån på de besökande delegationerna så att även lokala politiker och finansiärer följer till med genom att ge fler anledningar än Absolicon att komma till Härnösand.

• Ge en förklaring till hur det kan komma sig att världens bästa koncentrerande solfångare tillverkas just här genom att peka annan unik miljöteknik i regionen.

Konceptet introduceras nu med en katalog som presenterar kort 30 olika miljöteknikföretag och projekt samt ett antal typisk svenska lösningar som man kan uppleva inom några minuter från Härnösands centrum.

Ladda ner katalogen ”Experience Sweden in Härnösand”

 

Engelska PDF (3,98 MB)

Kinesiska PDF (4,18 MB)

Stäng Stäng

Nyhetsbrev

Få senaste nyheterna från Absolicon direkt via e-post genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev:

Senaste nytt

Absolicon builds Europe's largest solar thermal field for district heating with small concentrated parabolic troughs

The Swedish Energy Agency has granted € 800 000 in co-financing to Absolicon's demonstration plant for large-scale...

Läs vidare...