Solfångare med koncentrerad solenergi

Absolicons solfångare koncentrerar solljuset, en teknik som ger många unika fördelar. Vi har stor erfarenhet av att leverera nyckelfärdiga solenergisystem som genererar den energi köparen behöver, nu och i framtiden. Solfångarna är anpassade för större byggnader, industrier och verksamheter med stora energibehov året om.

Ett system, flera fördelar:

Solfångare med koncentrerad solenergi

Absolicon T160

T160 genererar solvärme upp till 160°C. Solfångaren producerar stora mängder solvärme som kan användas för processer i industrier eller för att producera värme till fjärrvärmenät. Systemet är energisäkert och flexibelt.

Absolicon X10 PVT

Fram till 2012 levererade Absolicon också X10, en modell med där det koncentrerande solljuset träffade vattenkylda solceller som kan ge generera varmvatten och electricitet i samma system. X10 producerar solvärme upp till 75°C och solel 230 V. Solfångaren finns i drift på många platser, men bolaget fokuserar nu på att generera värme och ånga för industrier och fjärrvärmenät. I framtiden kan dock tillverkningen tas upp igen.

Stäng Stäng

Nyhetsbrev

Få senaste nyheterna från Absolicon direkt via e-post genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev:

Senaste nytt

Collaboration on improved energy storage

Absolicon has written a letter of intent with Prof. Dr. Kasper Moth-Poulsen from Chalmers University of Technology, who...

Läs vidare...