Verkstadschef + CNC operatör och svetsare (2 tjänster)

Absolicon har en komplett verkstad med två CNC-fräsar och en CNC-svarv som sköts av en erfaren operatör och som används både till vår egen produktion och för legotillverkning. Vi har egen montering av elskåp och bygger regelbundet kompletta solfångarinstallationer före leverans till kund. Vi svetsar med MIG och TIG både stål och rostfritt.

I verkstaden finns också ett större labb för provning av solfångare. Det finns även ett mindre labb med 3D-skrivare och klimatkammare. Sammanlagt har vi 2500 m2 verkstadsyta för metallbearbetning, svetsning, produktionslina, produktutveckling och lager.

En viktig del av arbetet är att installera och köra den produktionslina med två sexaxliga robotar vi installerar under våren.  Med robotlinan kan tillverka vi producera en solfångare var sjätte minut för installationer i Sverige och norra Europa.

De kommande åren kommer nya maskiner succesivt installeras i produktionslinan och kapaciteten i verkstaden att utökas. Idag är det ett fåtal anställda i verkstaden och alla i gruppen arbetar tillsammans med tillverkningen, men i takt med att försäljningen ökar kommer vi kommer att anställa allt fler för att tillverka solfångare och bygga utrustning.

Vi är ett internationellt företag som installerar utrustning i många länder. Vi målsättning är att alla i produktionen också skall vara med på våra äventyr ute i världen där vi installerar solfångare och produktionslinor.

Verkstadschef

* Planera produktionen och effektivisera moment
* Ansvara för våra industrilokaler och installation av robotar och tillverkningsutrustning
* Se till att rätt utrustning tillverkas och levereras i rätt tid

CNC operatör och svetsare

* Tillverka komponenter i våra CNC-maskiner
* Svetsa enklare arbeten tillsammans med vår svetsare
* Bygga solfångare och installera i olika länder

 

Välkommen till Absolicon och våra utmaningar!

Se filmen om Absolicon 

Sista ansökningsdatum 3 april 2018. Skicka CV och personligt brev till ekonomi@absolicon.com

Stäng Stäng

Nyhetsbrev

Få senaste nyheterna från Absolicon direkt via e-post genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev:

Senaste nytt

Collaboration on improved energy storage

Absolicon has written a letter of intent with Prof. Dr. Kasper Moth-Poulsen from Chalmers University of Technology, who...

Läs vidare...